Mikidin & Gaiafin Hommat jiiris -video/single ulkona & Rumbassa haastattelu!

Mikidin & Gaiafin Hommat jiiris -video/single ulkona & Rumbassa haastattelu!

Mikidi & Gaiafin ”Hommat Jiiris” video/single on nyt ulkona ja Rumbasta löytyy kundeista tuore, hommia taustoittava haastattelu. Video löytyy Youtubesta ja biisi esimerkiksi Spotifysta ja Apple Musicista.

Hommat jiirissä on Monspin ja Pitkiställä Recordsin yhteisjulkaisu ja homma enteilee tulevaa Mikidin & Gaiafin kakkosalbumia. Albumin julkaisuajankohta ja nimi ovat vielä avoinna.

…Ja tässä vanhaa tiedotetekstiä: ”Keväällä 2014 debyyttialbuminsa Uhka Naapurissa julkaisseen mellunmäkeläiskaksikon Mikidi & Gaiafin seuraavan albumin julkaisevat Monsp Records ja Pitkiställä Records yhteistyössä.  Uhka Naapurissa -albumilta lohkaistut yksittäiset videot ovat keränneet Youtubessa yli 200 000 katselumääriä ja albumi näkyi monella vuoden 2014 parhaimpia suomirap-levyjä kokoavalla kriitikkolistalla. Kaksikko on lisäksi vaikuttanut mm. Pahat Sedät kokoonpanossa ja vieraillut myös ahkerasti muiden suomirap-artistien levyillä joista tuorein on mukanaolo Likasen Etelän EOVJK -videolla/biisillä. Tutustu ja tsekkaa Youtubesta videoita esim. EOVJK & Ratamestarit & Aikuinen Miäs ft Sairas T.”

spotify-klikKuuntele Apple MusicistaKatso Youtubesta

LINKIT
Facebook.com/MikidiGaiaf
Facebook.com/Pitkistalla
Instagram.com/ratamestarit/
Mikidi & Gaiaf Spotifyssa
Haastis Hang up
Haastis Redrum 187