Monsp Tape ulkona!

Monsp Tape ulkona!

Tänään julkaistu Monsp Tape on 24-minuuttinen, 30 eri räppäriä sisältävä possebiisi. Digijulkaisuna biisit on jaettu 7 osaan (linkki) ja video löytyy kokonaisuudessaan Youtubesta tästä.

Biisillä kuullaan suomiräpin parissa jo pitkään marinoitunutta ”pioneeriosastoa” mm. Paleface, Laineen Kasperi, Shaka, Steen1, Skandaali sekä Konala Cartellissa vaikuttavat Gabi ja Mängimies. Mukana on myös lukematon määrä enemmän ja vähemmän tunnettuja underground-artisteja, osa monelle varmaan täysin uusia tuttavuuksia.

Idean takana on aikaisemmin kahden eri Äx Tapen parissa häärännyt Oskari Olematon ja Teemu Lampinen. Videosta vastaa Mungo Filmsin Johannes Ahonen.

”Duunasin aikoinaan Äx-Tape 1 & 2 possebiisit, kun olin vielä Levykauppa Äxässä töissä. Mul oli ajatus tehdä siitä trilogia, mutta YT-neuvottelujen johdosta mun työsopimus irtisanottiin ja prokkis jäi kesken. Idea trilogiasta jäi vaivaamaan ja rupesin funtsii sitä tarkemmin, kunnes sain idean ehdottaa possebiisiä Kepelle. Siitä se sit lähti. Puolitoista vuotta siinä yhteensä meni. Räppäreiden aikataulut kun vähän on mitä on. Mut kyllä kannatti. Fiilis on ihan huikee ja palaute on ollut pelkkää positiivista. On siistiä nähdä ja kuulla kuinka smuutisti vanhan liiton konkarit ja uudet artistit sulautu tähän pakettiin.” Oskari Olematon kommentoi possebiisin syntyä ja pitkää prosessia.

Part. 1 feat. Oskari Olematon, Kesken, Iivo & Paleface
Part. 2 feat. Koli-C, Slummikoira, Shaka & Steen1
Part. 3 feat. Tuomas Kauhanen & Rankkalinna
Part. 4 feat. PHDS, Yakobi, Altis, Mängimies & Gabi
Part. 5 feat. Rivo, Skandaali, Hurtta & Färmy
Part. 6 feat. Lance, Olavinuorin, Snäfä & A. Luoti
Part. 7 feat. Jere, Rontti, Häkkilä, Hursti & Laineen Kasperi