Me täytetään 20 vuotta – Spessukeikka Flow:ssa ja Soundwave T-paidat

Me täytetään 20 vuotta – Spessukeikka Flow:ssa ja Soundwave T-paidat

Tällä viikolla on puskenu törkee määrä hyviä sinkkuja (tiistaina Chebalebalta uus sinkku ja 2 x video, keskiviikkona Sliki & Hamuelos video/sinkku ja Petettyjen Puolue video/sinkku ja torstaina Joniveli & Rekami ja perjantaina vielä Kalifornia-Keke) ja on siistiä, että ollaan edelleen täällä. 20 vuotta on nimittäin tänä vuonna meillä homman nimi.

Hommaa juhlitaan spessukeikalla Flow-festareilla ja siitä alla info + line-up. Lisäksi duunattiin pikkuerä T-paitoi 20v-teemalla ja niitä saatavilla Katin Tavarasta rajoitetun ajan. Tilauslinkki ja infot tästä.

Info Flow:n keikasta ”1997 perustettu levy-yhtiö Monsp Records sai alkunsa punk-bändi Pestamorin The Erotic Adventures Of… -seiskatuumaisesta. Sittemmin Monspista on kasvanut yksi kaikkien aikojen merkittävimpiä kotimaisia pienlevy-yhtiöitä. Kahdenkymmenen vuoden matkalle mahtuu opetus- ja kulttuuriministeriön Suomi-palkinto, listaykkösiä, lukuisia kultalevyjä, platinalevyjä sekä Musiikki & Median vuoden indielevy-yhtiöpalkinto. Sunnuntaina Flow Festivalin päälavalla nähdään 90 minuutin läpileikkaus Monsp Recordsin merkittävimmistä artisteista, kun pyöreitä täyttävää lafkaa saapuvat juhlistamaan muun muassa Memmy Posse, Ruudolf, Karri Koira, MC Notkea Rotta, Eevil Stöö, JVG, Kube, Loost Koos, Kemmuru, DJ Kridlokk, Ritarikunta, Likanen Etelä, SMC Lähiörotat, Stepa sekä Tuuttimörkö.”