VG+ teki hienon remiksin Reino Nordinin Niin varmaan ft. Kube -biisistä

VG+ teki hienon remiksin Reino Nordinin Niin varmaan ft. Kube -biisistä

Helsinkiläinen rillipää, korisfani, kofeinisti, ja monipuolinen musajäbä eli VG+ duunasi siistin remiksin Reino Nordinin 2014 julkaistusta Niin Varmaan ft. Kube -biisistä ja remiksi on nyt kuunneltavissa mm. Spotifysta ja Apple Musicista. Ja tämän tekstin alapuolella originaalista duunattu video. Ja epäselvyyksien vuoksi sanottakoon sekin ettei VG+:n esittelyteksti ole meiltä hahhhaa vaan DJ Herkulekselta.

Aikaisemminkin Reinon tuotantoa remixannut DJ/tuottaja/artisti ammentaa vaikutteita mm. Karibian saarten ”island popista” ja hip hopista. Tällä hetkellä VG+ työstää vimmatusti omaa materiaalia ja vuoden 2016 puolella on luvassa paljon uutta.
Niin varmaan ft. Kube on Reino Nordinin vuonna 2014 julkaistulta Bongo Rock -albumilta. Ja tää remixi biisistä on rokannut huolella koko kesän keikoilla ja rokkaa edelleen.
Reino Nordin on nykyisin PME:n artisti ja Monspin puolelta olemme jo aiemminkin tätä sanoneet eli siisti kundi ja hyvää musaa ja yhteistyö sujui molemminpuolin ihan loistavasti!!

 

spotify-klikKuuntele Apple Musicista

 

LINKIT
http://www.facebook.com/vgplusofficial
http://www.facebook.com/bongorock
http://www.facebook.com/reinoandtherhinos