Oden Iha miten vaan -single/video ulkona

Oden Iha miten vaan -single/video ulkona

Oden Iha miten vaan -video/single on nyt ulkona. Video löytyy Youtubesta & biisi esim. Spotifysta. Kyseessä eka lohkaisu joskus tulevaisuudessa julkaistavalta kundin albumilta.

”Tän linkin takaa voi tulla vastaan ihan mitä vaan! Oon rehellisesti odottanut tätä päivää kuin kuuta nousevaa ja vihroin ensimmäinen single/video on ulkona. Videon ja sen sisältämien efektien takana seisoo Mieletön Jesse Ekholm (Kiva Films), biitissä Älytön Pike (from Saurus) ja mixmasterista vastaa Legenda Tommi Langen.
Ota mukava asento ja paina play. Siunausta päivääs!”

LINKIT:
Ode Facebookissa
JXO Facebookissa / Spotifyssa

 

spotify-klikKatso Youtubesta

 

”Monsp julkaisee Oden Iha miten vaan -singlen/videon perjantaina 4. maaliskuuta. Kuka on Ode?

Ossi Lehto alias ODE, 25v. MC kotoisin Helsingin Malmilta. K – junan kulkiessa vain yhteen suuntaan yhä kiihtyvällä tahdilla 90 – luvun laman jälkipyörteissä kasvanut Ode löysi pakokeinonsa tavuista ja musiikista. Lähiön ollessa kaikki kaikessa antaen takaisin pelkkää tyhyyttä Ode tajusi oppineensa kyvyn, jota paikalliset eivät voineet vielä täysin sisäistää.

Hän perusti ensimmäisen kotistudionsa vuonna 2008 ja uskoi aina vakaasti itseensä, vaikka esikuvat putoilivat hänen ympäriltään mitä omituisimmista syistä. Elämän ei kuulu olla helppoa, mutta Jumalani, jotain rajaa tähän päihteiden ja rikkoutuneiden ihmissuhteiden maailmaan. Vuodet kuluivat, mutta eivät menneet hukkaan Oden eksyessä yhä syvemmälle lauserakenteiden maailmaan.

Tosielämässä Eminemin tähdittämää 8 – milea ei koskaan tapahtunut, hän yksin tuumi, kunnes mm. Ruger Hauerista ja lukuista suomihiphop – klassikoiden soundista vastannut Tommishock löysi Oden lahjat hänen ensimmäiseltä musiikkivideofiitiltään ”Ne tuijottaa”. Yhteistyö alkoi maaliskuussa 2015 Suomenlinnan Studiolla, jossa kaksikko vietti lukemattomia tunteja nauhoittaen demoja ja luodessaan tulevan levyn biisejä. Samaan aikaan Ode oli ollut aktiivinen JXO – yhtyeen kanssa, jonka klassinen hiphop – soundi ja miehen tollkuttoman kova preesens jättivät uuden sukupolven kuten vanhat konkarit kysymään hämmentyneenä toisiltaan mahdollisesta soololevystä. Tuleeko se Ode? Kestääkö ne Oden tolet? Missä oikein olet Ode?

Monsp Recordsin saignaama räppäri ei aio koskaan palata takaisin sinne missä unelmat ovat vain abstrakti käsite. Tulevaisuus on kietonut kätensä tähän hieman Uniikkia pidempään hahmoon, jonka mieli- ja kielikuvallinen teksti on poikkeuksellista lahjakkuutta. Maailma on taas hieman valoisampi, sinä olet kristallia.”