Pijall julkaisi uuden albuminsa ”Prisma”

Pijall julkaisi uuden albuminsa ”Prisma”

Pijall julkaisi uuden albuminsa Prisma keskiviikkona 16. lokakuuta. Ceebrolistics-aikojen jälkeen lähes vuosikymmenen taukoa pitäneeltä räppäriltä on lähivuosina julkaistu albumit 20+20- ja Jaguar.

Vierailijoina uudella levyllä kuullaan mm. YonaPuppa J, PianomiesKari Tapiiri, Kalifornia KekeKesken ja Mahdi Khaleel. Kokonaisuus pitää sisällään 17 biisiä, josta singleiksi on irroitettu aiemmin jo useampi biisi, kuten IsokuvaHarvesti ja COREtext.

Albumin kappaleista Muistokuja feat. Puppa J on omistettu viime vuonna traagisesti edesmenneelle muusikko-toimittaja Perttu Häkkiselle.

”Halusin ja onnistuinkin tehdä Perttu Häkkisen poismenosta biisin, joka ei särähdä korvaan lällyn kliseisenä vaan sopivan etäisenä ja puhuttelevana. Kaikki muusikko ystäväni joille olen sitä soittanut ovat sanoneet sen olleen tyylikäs surulaulu. ”Oot Toivon kipinällä ympäröitynä, kirjoitti tän täys kynä” kohdan  nostan tähän biisistä yhdeksi pinpointiksi. Puppa J oli täydellinen aisa pari biisiin kertosäkeen sovittajaksi hänhän on tunnettu energisestä ja tunteiden välittäjä kyvyistään. Edelleen laulu puhuttelee ja tykkään tästä tekeleestä tänäkin päivänä vuoden vanhana nauhoituksena. Et pety vaan saat surra kanssani kauniisti. Kaikkea rakkautta Pertulle ja voimia perheelleen ja ystävilleen.”

PIJALL FACEBOOKISSA
PIJALL INSTAGRAMISSA