Tre-Funk lll:n uusi single ulkona & videosta ensinäyttö YleX:n sivuilla

Tre-Funk lll:n uusi single ulkona & videosta ensinäyttö YleX:n sivuilla

Haamun, Hannibalin sekä 6mäen muodostama Tre-Funk III julkaisi tänään uuden Planeetta Funk -singlelohkaisun ja YleX:n sivuilla löytyy videosta ensinäyttö sekä haastattelu yhtyeestä.

Tsekkaa sinkku Spotifysta ja video Youtubesta.

Planeetta Funk on toinen sinkkulohkaisu 2016 syksyllä julkaistavalta yhtyeen debyyttialbumilta Planeetta Funk. Kesäkuussa julkaistu Rauhan merkeissä oli se ensimmäinen ja se löytyy Spotifysta ja video Youtubesta. Lisätietoja albumin julkaisuajankohdasta ilmoitetaan piakkoin ja yhtyeestä linfoja Facebook-sivulta fb.com/trefunkthree

-”Haluttiin kasata bändi missä saadaan toteuttaa yhteisiä ideota ja tuoda vähän hulluutta omiin juttuihin.” Hannibal sanoo ja jatkaa: ”Planeetta Funk on teemalevy. Planeetta Funk on eskapismia nimenomaan kaikesta tästä nykytilanteesta. Tellus on jo tuhoutunu elinkelvottomaksi, ihminen ei vaan saanu itseään kuriin ja jäljelle jääneet joutuivat lähtemään kohti tuntematonta avaruutta ja löysivät uuden planeetan. Ja jos maanpinnalle viemme takaisin ajatuksen, niin me ollaan tätä kuvailtu ihmisille synapornoksi ja se on hyvä määritelmä.”

 

spotify-klikKatso Youtubesta

LINKIT
FB fb.com/trefunkthree
Spotify / Youtube
Singlen kansi / Pressikuva