Kuben & Eevil Stöön yhteis-EP Pomo Sapiens ulkona

Kuben & Eevil Stöön yhteis-EP Pomo Sapiens ulkona

Eevil Stöö on hylätty talo. Kube on kiehuva soossi. Räppäreiden ensimmäinen yhteis-ep on ennenkuulumaton Pomo Sapiens. Monsp julkaisi kahden suomiräpin omaäänisimmän lyyrikon yhteislevyn tänään perjantaina 15. joulukuuta. 5 biisin EP:llä Kube ja Stöö kokkaa, broccolit choppaa, träppää, ja jopa vähän flexaa, mutta ennen kaikkea räppää niin, ettei ole aiemmin kuultu.

Studion eteen on pullupattu uudenkarheassa avopakussa, josta särötetty subi on pamauttanut katon Helvetin tuuliin. Sanomattakin on selvää, että sticky icky on vetänyt Stöön ja Kuben jälleen hemmetinmoiseen ikijäähän. Puhelin soi pöydällä, mutta kukaan ei vastaa. Kattilassa kupliva soossi on saanut kolme Michelin-tähteä, mutta bandoa ei löydy mistään. Kuben ja Pehmee Goon tikitykset viiraavat korvien välissä.”

EP:ltä torstaina 7.12. julkaistu Avopaku -sinkku nousi suoraan Spotifyn TOP50-listalle ja YleX nosti biisin kanavan soittolistalle. EP:n eka sinkku Kolme Michelin Tähtee meni samoilla merkeillä eli hieno meno. Kube & Eevil Stöö kiertävät yhteiskeikoille EP:n tiimoilta 2018 aikana, tsekkaa kundien somekanavia. Ja huomio: Vinyylikin on tulossa, julkaisupäivä ilmoitetaan piakkoin.

spotify-klikKuuntele Apple Musicista

LINKIT:
FB Eevil Stöö / Kube
Lataa kansi. 
Kuuntele esim. Spotify, Apple, Deezer