Monsp ja Rapu Records julkaisevat MC Pyhä Lehmän albumin yhteistyössä. Tilhi -video/single nyt ulkona

Monsp ja Rapu Records julkaisevat MC Pyhä Lehmän albumin yhteistyössä. Tilhi -video/single nyt ulkona

Monsp ja Rapu Records julkaisevat MC Pyhä Lehmän tulevan albumin yhteistyössä. Tilhi -video/single nyt ulkona. 

Rapu Recordsilla musiikkia julkaissut MC Pyhä Lehmä on kiinnitetty Monspin artistiksi ja keväällä 2016 julkaistava sooloalbumi tullaan julkaisemaan Monspin ja Rapu Recordsin kanssa yhteistyössä. MC Pyhä Lehmä on myös solminut keikkamyyntisopimuksen Fried Liven kanssa.

Vuodesta 2012 saakka MC Pyhä Lehmä -nimellä esiintyneen alter-egon takaa löytyy Kaarinasta kotoisin olevan ja sittemmin helsinkiläistynyt Karoliina Niskanen. Veljensä MC Kajon kautta räppäämisestä innostunut Pyhä Lehmä on kiertänyt paljon Suomea keikoilla mm. yhdessä Rauhatädin kanssa. Vuoden 2015 puolella julkaistut musiikkivideot Paska ei kolise ja Hullun lehmän tauti ovat keränneet hyviä katselumääriä Youtubessa ja kappaleet löytyvät myös Spotifysta tästä.

Oman soolomateriaalinsa ohella Pyhä Lehmä on tuttu mm. Yhdentekevää -yhtyeestä sekä vierailuista muiden artistien levyillä, mm. Palefacen Luova tuho -albumilla

18.12. julkaistu Tilhi on saanut inspiraation tunnetusta lastenlaulusta Tiu tau tilhi.
”Tiu tau tilhi on jäänut lapsuudesta mieleen jotenkin kuumottavana lauluna ja koen Tilhin mulle erityisen tärkeänä ja henkilökohtaisena biisinä.” artisti sanoo ja jatkaa:
”Tilhi kertoo lastensuojelun ongelmista, välinpitämättömyydestä, kyvyttömyydestä ja heitteillejätöstä, myös vahvasta rakkaudesta ja välittämisestä, lujasta ystävyydestä. Olen kiertänyt tänä vuonna paljon nuorisokodeissa Lintuhäkki -projektini tiimoilta ja biisi on rakentunut sieltä kertyneistä fiiliksistä.”
Tilhi -biisin tuotannosta on vastannut Aito Pystynen.

 

spotify-klikKuuntele Apple MusicistaKatso Youtubesta
LINKIT:
MC Pyhä Lehmä Spotifyssa & Apple Musicissa.
Facebook http://www.facebook.com/pyhalehma/
Instagram http://www.instagram.com/pyhalehma/
Pressikuvat: 123 (kuvat Saara Salama)
Keikkamyynti: Fried Live / Andreas Af Enehielm (045 121 2887 & andreas@fried.fi )