KPC edelleen voittamaton: Rekami & Are ’Kotikentällä’ single/video ulkona

KPC edelleen voittamaton: Rekami & Are ’Kotikentällä’ single/video ulkona

Kevät on jääkiekkoilijan parasta aikaa. Liigassa valmistaudutaan ratkaisupeleihin ja jääkiekkomaajoukkueen huoltojoukot painavat pitkää päivää saadakseen Leijonien luistimet teräviksi Bratislavan toista ihmettä varten. Perinteisillä ulkokentillä on ollut tovin jo hiljaisempaa, mutta Kortepohjan koulun kaukalossa tapahtuu. Rekami & Are julkaisevat perjantaina 22.3. uudeksi hokianthemiksi paljastuvan singlelohkaisun nimeltä Kotikentällä. Koko perheen jääkiekkoelämyksen täydentää Kortepohjan kentällä kuvattu vauhdikas Miracle on Ice -henkinen musiikkivdeo.

Kevätauringon repiessä kaukalon jäätä auki, Kortepohjan Kotikentällä pelaavat pimeän jälkeen enää nälkäisimmät tulevaisuuden kiekkoilijat. KPC Hockey, kärkikentässään puolustaja Are sekä keskushyökkääjä Rekami tietävät, että keväällä tosipelaajien on noustava esiin. Vastustajaksi Kortepohjan kentän mestaruusotteluun löytyi väsymättömät JYP:n D-juniorit.

– Tajusimme joukkueen kanssa, että nyt kun olemme kentän vanhimpia, voimme itse määrittää kotikentämme säännöt. Kun oltiin junnuja, niin vanhemmat antoivat meille tasoitusta. Nyt kun olemme itse kentän vanhimmat, niin emme anna tasoitusta kenellekään, Hyvinkään Ahmojen kasvatti ja nykyinen KPC Hockeyn kapteeni Rekami sanoo vakavana.

Pienikokoisen puolustajan katse on jo pidemmällä.

– Olen aina halunnut päästä aistimaan täyden jääkiekon MM-turnauksen kisakokemuksen. Olen valmis ostamaan ison pehmokäden ja muovituopin. Mielellään Jääkiekkoliiton piikkiin. Hukkaisin varmaan lompakkoni ja kirjoittaisin pitsalaatikkoon, että lähettäkääs kotipuolesta vähän finansseja, Jypin Sinisissä kiekko-oppinsa saanut Are muotoilee.

Kotikentällä -kappale kumartaa vanhan koulun pihapelien ja klassisten urheilukappaleiden suuntaan. Kotikentällä sopii 2020-luvun taitteen hokianthemiksi kuin suoralapaisen Torspon kulmikas puuvarsi märkien lapasien kohmettamaan kämmeneen. Kappale on soinut ennakkoon ainoastaan JYPin runkosarjan viimeisissä peleissä Hippoksella. JYP on saanut kyseisissä otteluissa kylmää kyytiä, mutta katsomoissa on ehditty jo tykästyä.

– En ole kuunnellut jääkiekkoaiheisia kappaleita sitten Jussi Siukolan Vaajakosken Pelikaanien. Rekamin & Aren Kotikentällä on kuin täsmäisku tilaukseen, mitä en ollut tajunnut edes tehdä, kommentoi Jari Lindroosin pelipaidassa Hippoksen makkarajonosta tavoitettu iloisesti yllätetty katsoja.

 

 

spotify-klikKuuntele Apple MusicistaKatso Youtubesta

Rekami IG/FB
Still-kuva Kotikentällä -videosta 1, 2 & 3
2018 julkastu Pihlderberg 2LP  Levykauppa Äx & Katin Tavara.