Tommishockin & Kalifornia-Keken albumi kaupoissa

Tommishockin & Kalifornia-Keken albumi kaupoissa

Tommishockin & Kalifornia-Keken yhteisalbumi Rotaatio on nyt ulkona. Vinyylinä levykaupoista ja digitaalisesti Spotifysta (muiden digipalvelujen linkit tästä) ja videot Youtubesta. Levy sisältää YleX:llä lähes koko kevään 2016 soinut hitin Unohda se.

Tommin sanoin: ”Levy kuvastaa kaikkea mikä on meille tärkeää musiikissa ja soundissa. Hyppy tuntemattomaan, laukauksia pimeään, vaihtoehtoisuudesta pinnalle. Älä koskaan pysähdy, juokse pois. Rotaatio on todellinen.”

Alunperin EP:ksi kaavailtu Rotaatio kasvoi työstövaiheessa täysipitkäksi albumiksi jolla räpit hoitavat Keke ja Tommishock yhdessä ja tuotannosta vastaa Keke. Kaksikko tehnyt aiemmin yhteistyötä mm. Ruger Hauerin Erectus ja Ukraina -levyillä jossa Kalifornia-Keke toimi vastaavana tuottajana ja Keke on ollut vahvasti mukana myös Tommishockin molemmilla soololevyillä. Soundipuolella kundit ovat rakentaneet monia suomirapin ja suomielektron klassikoita. Oman pienen lisämausteensa kundien kevääseen tuo 19.2. julkaistava Kalifornia-Keken instruvinyyli Hahmotelmia sekä Ruger Hauerin maalis-huhtikuussa julkaistava albumi.

Albumista tuli fyysisesti saataville vain vinyyli joka sisältää MP3-latauskoodit.  Tilaa esim. Levykauppa Äx:stä sekä Katin Tavarasta (Katilta myös paitaa)

spotify-klikKuuntele Apple MusicistaKatso Youtubesta

LINKIT:
Kuuntele Spotifysta & Apple Musicista.
Rotaatio & Ilmestyksiä -videot Youtubesta.
Facebookissa Tommishock & Kalifornia-Keke.
YleX:ssä hyvä artikkeli kaksikosta.
Tilaa vinyyli esim. Levykauppa Äx:stä sekä Katin Tavarasta.

TOMMISHOCK & KALIFORNIA-KEKE – Rotaatio
LP CDC 6430012734749 MONSP474

Biisilista
Holla
Rotaatio
Vieläkin Nameis
Diablo
Ilmestyksiä ft RPK
1 x paljon
Solaris
Unohda se
Kaiku