Lihamyrskyn artistit Seksikäs-Suklaa sekä Dosdela siirtyvät Monsp Recordsille

Lihamyrskyn artistit Seksikäs-Suklaa sekä Dosdela siirtyvät Monsp Recordsille

– ”Haluan antaa kundeille mahdollisuuden puskea hommaansa eteenpäin ja tehdä vapailla käsillä duuneja ja just nyt on oikea aika tälle liikkeelle. Ollaan tehty hyvät perustukset tälle hommalle. Lihamyrsky jatkaa kuten ennenkin ja pysyn Vicin ja Hanan henkisenä mentorina tästä eteenpäinkin tarpeen tullen. Siirrän viestikapulan eteenpäin ja kaikki kontaktit nyt kundeihin Monspin kautta.” Ruudolf sanoo asiasta.

Lihamyrsky on Ruudolfin 2015 keväällä perustama levy-yhtiö jonka katalookista löytyy useita miljoonan kuuntelun rajan ylittäneitä singlejä ja menestynein julkaisu on tuplaplatinaa saavuttanut (8 miljoonaa kuuntelua) VG+:n & Seksikäs-Suklaan ’Bandida’ single. Yhtiön seuraava julkaisu on 11. elokuuta julkaistava ’Itähitit vol. 1’ vinyyli johon on koottu Lihamyrskyn singlet keväältä 2015 kesään 2017.

Monsp Records on puolestaan tänä vuonna 20-vuotista taivaltaan juhliva musiikkialan monialayritys joka tunnetaan etenkin suomiräppiä seuraavien ihmisten parissa. Yhtiön suosituimpia artisteja tällä hetkellä ovat mm. Atomirotta, Eevil Stöö sekä Kube. Levy-yhtiötoiminnan lisäksi Monsp on mukana mm. All Day Agencyssä, TTlangen Studiossa, Överdogissa, Musiikin Digitaalinen Jakelu -palvelussa sekä Katin Tavarassa.

 

LINKIT:
Seksikäs-Suklaa & Dosdela FB / Youtube
Seksikäs-Suklaa IG / Dosdela IG
Pressikuva (Eino Manner)
Lisäinfot: Monsp/Kepe info@monsp.com