SNÄFÄ JULKAISEE UUDEN SINGLENSÄ MONSPIN KAUTTA

SNÄFÄ JULKAISEE UUDEN SINGLENSÄ MONSPIN KAUTTA

Snäfä julkaisee ensimmäisen singlensä Monspin kautta kun 11. heinäkuuta tipahtaa ’Älä aina sano mulle’ ei ft Mc Rambo & Lami biisi kaikkiin musapalveluihin.

”Tämä prokkis on jo pidemmän ajan takaa. Istuttii kerran Rambolla ja mietittii et tehää joku biisi. Käytii biittei läpi ja sit Turkulainen jäbä (nelectbeats) oli lähettäny biittei ja tästä innostuttii. Ajateltii et ei tehä nii vakavaa vaa vähä sama meno ku EV:n ’Miks ne aina’ biisillä.” Snäfä selittää biisin syntymästooria ja jatkaa:
”Kansia mietittiin pitkään ja sit keväällä keksittiin hakea mun seuraajilta ehdotuksia ja aikalailla heti tuli tää mikä sit valittiin ja laitettiin samointein skaba poikki. Hienoa jälkeä ja kiitos tekijälle.”

Osalle genreä seuraaville artistin nimi on varmasti jo entuudestaan tuttu. Snäfän ’Kaikest huolimatta pt2.’ biisi on kerännyt Spotifyssa lähes 3 miljoonaa kuuntelua ja Youtuben puolella videolla on yli 3 miljoonaa katselua ja vastaavasti ’Kaikest huolimatta’ video sekin on kerännyt Youtubessa yli 1,5 miljoonaa katselua. Moni tunnistaa nimen myös Etelän Vetelien toisena räppäni.

”Tulevaisuudessa on tulossa lisää biisejä kera mahtavien fiittijen ja iha soolona. Levy on tekeillä ja sen valmistumista odotan innolla ja sitä miten se otetaan vastaan. Näillä jatketaan.”

 

spotify-klikKatso Youtubesta

LINKIT:
FB
Lataa kansi.