Stepalta jälleen uusi musavideo – tällä kertaa asialla Rovaniemen yliopiston opiskelijoita

Stepalta jälleen uusi musavideo – tällä kertaa asialla Rovaniemen yliopiston opiskelijoita

Kaksi EP:tä kolmiosaisesta Unelmien teatteri -sarjasta julkaissut Stepa pysyy aktiivisena myös videoiden saralla. Aiemmasta EP:stä julkaistiin Helsinki-musiikkivideo ja nyt käsittelyn on saanut Avaruuden taa-biisi, joka ei syntynyt ehkä niin perinteisellä tyylillä. Annetaan artistin itsensä kertoa.

”Tässä on uusi musiikkivideo, johon kulminoituu täydellisesti se miksi minä musiikkia teen. Minulle soitti keväällä elokuvakasvatuskurssin opiskelija Rovaniemen yliopistolta ja sanoi, että ryhmä opiskelijoita haluaa tehdä musiikkivideon. Lähetin heille kasan biisejä ja sanoin, että heillä on kaikki vapaus valita mikä tahansa. He valitsivat Avaruuden taa -kappaleen”

”Syy miksi tähän kulminoituu musiikintekijänä kaikki täydellisesti, on se, että minun kappaleet on tehty vain ja ainoastaan teitä muita ihmisiä varten. Mikäli se auttaa teitä opiskelussa tai työssä niin sitä varten se on tehty. Tekijänoikeuksista en hulluna edes tiedä mutta ainoa tekijänoikeus mitä haluan, on olla hengessä mukana. Se, että kappalettani on käytetty opetusvälineenä on minulle tosi iso kunnia. Tunnen sisälläni myös pientä ylpeyttä siitä, että kaikista maailman artisteista halusitte tehdä videon juuri minun kappaleeseen. Se on todellakin jotain mitä en nuorena osannut edes kuvitella.”

KUUNTELE UNELMIEN TEATTERI VOL 2 TÄSTÄ

Stepa Facebookissa
Stepa Instagramissa