Stepan Henget -albumi julkaistaan 24. helmikuuta. Vinyyli, CD, C-kasetti sekä digi ja ennakkotilaukset käynnissä

Stepan Henget -albumi julkaistaan 24. helmikuuta. Vinyyli, CD, C-kasetti sekä digi ja ennakkotilaukset käynnissä

Stepan odotettu Henget -albumi julkaistaan 24. helmikuuta ja se tulee saatavilla CD:nä, C-kasettina, digitaalisesti sekä rajoitettuna 400 kappaleen vinyylipainoksena. Vinyylissä latauskoodit mukana. Levyä voi tilata ennakkoon esim. Katin Tavarasta, 8raidasta sekä Levykauppa Äx:stä.

Albumin edellinen single/video oli tammikuussa julkaistu ja erittäin hyvän vastaanoton saanut ”Kaunista ja Hyvää.” Video löytyy Youtubesta ja biisi Spotifysta. Ennen Kaunista ja hyvää -singleä albumilta on julkaistu kolme maistiaista: Muksut, Niin paljon tehtävää ft. Blackbirds ja Töitä. Lisäksi Stepa julkaisi 17.10.2016 yllätyksenä Jätä jämät: B-puolet albumin joka tasoitti tietä kohti uutta albumia.

YleX:n henkilöhaastattelussa 18.1.2017 Stepa nosti esille monia itselleen tärkeitä asioita ja näistä levylle voi löytyy tietyllä tavalla myös punaista lankaa: ”Tajusin vihdoin, että voin tsempata muita mun musiikilla. Onneksi se ajatus tuli nyt. Olisihan se voinut tulla vielä myöhemminkin. Hyvä näin.”

Monspin haastattelusarjassa Stepa puolestaan kävi läpi ajatuksia menneistä ja ”Minun osalta elämä on mennyt hyvin ja aika lailla niin kuin olen sen halunnut menevän. Aikoinaan oli mahdollisuuksia ja tarjouksia, joissa etelään muutto olisi ollut hyvä vaihtoehto muusikon uraa silmällä pitäen, mutta päätin käydä koulun ensin. Nyt olen käynyt sen ja itseasiassa suoritan nyt toista tutkintoa ja edelleen minulla on mahdollisuus tehdä musiikkia, joten kaikki on niin kuin pitääkin. Musiikillisesti minä yritän kehittyä ja olla rohkea. Siinä kaikki.”

Vuonna 2008 debyyttialbuminsa MC julkaissut Stepa on yksi suosituimpia suomiräppäreitä ja artistin edellinen, keväällä 2014 Monsp recordsin julkaisema Ultramagneettinen -albumi oli menestys niin kritiikeiltään kuin myös myynnillisesti. Tunnistettavan tyylinsä vuoksi Stepa on kerännyt aktiivisen fanikunnan, josta hyvänä esimerkkinä on yli 17 000 seuraajaa Facebookissa.

 

spotify-klikKuuntele Apple MusicistaKatso Youtubesta

LINKIT:
Stepa Spotifyssa, Youtubessa ja Apple Musicissa.
Stepa Facebookissa
Instagram http://instagram.com/stepapalupa/
Pressikuva 2015 (lataa).
Kansi 300dpi / 144dpi
Ennakkotilaukset Katin Tavara / Levykauppa Äx / 8raita

Stepa – Henget
CD MONSP382 / LP MONSP482 / CD MONSP582
Biisilista:
Rahat vai Henki
Töitä
Oon 3 ft. Are & Nelli Milan
Niin paljon tehtävää ft. The Blackbirds
Muksut
Kaunista ja Hyvää
Jokaisella on joskus paha olla
Auta ft. The Blackbirds
Kaikki järjestyy
Päivittäin (GFB remix)
Hiekkaa rattaissa ft. Jukka Takalo
Ystäviä aina