Stepan odotettu Henget -albumi on nyt ulkona!

Stepan odotettu Henget -albumi on nyt ulkona!

Stepan odotettu Henget -albumi on nyt kaupoissa ja löytyy kaikista digipalveluista (SpotifyAppleDeezer jne). Kiitos kaikille tämän levyn mahdollistaneille ja tietenkin eritoten itse artistille. Levyä on saatavilla myös fyysisesti CD:nä, C-kasettina, digitaalisesti sekä rajoitettuna 400 kappaleen vinyylipainoksena. Vinyylissä latauskoodit mukana ja CD:nkin mukana tuleva vihkonen. Fyysistä levyä voi tilata esim. Katin Tavarasta sekä Levykauppa Äx:stä.

Albumin single- ja videolohkaisut ovat toimineet hyvin ja saaneet hyvin soittoja radioissa ja kuunteluita digipalveluissa. Lisäksi Stepa julkaisi 17.10.2016 yllätyksenä Jätä jämät: B-puolet albumin joka tasoitti tietä kohti uutta albumia.

YleX:n henkilöhaastattelussa 18.1.2017 Stepa nosti esille monia itselleen tärkeitä asioita ja näistä levylle voi löytyy tietyllä tavalla myös punaista lankaa: ”Tajusin vihdoin, että voin tsempata muita mun musiikilla. Onneksi se ajatus tuli nyt. Olisihan se voinut tulla vielä myöhemminkin. Hyvä näin.”

Monspin haastattelusarjassa Stepa puolestaan kävi läpi ajatuksia menneistä ja ”Minun osalta elämä on mennyt hyvin ja aika lailla niin kuin olen sen halunnut menevän. Aikoinaan oli mahdollisuuksia ja tarjouksia, joissa etelään muutto olisi ollut hyvä vaihtoehto muusikon uraa silmällä pitäen, mutta päätin käydä koulun ensin. Nyt olen käynyt sen ja itseasiassa suoritan nyt toista tutkintoa ja edelleen minulla on mahdollisuus tehdä musiikkia, joten kaikki on niin kuin pitääkin. Musiikillisesti minä yritän kehittyä ja olla rohkea. Siinä kaikki.”

Vuonna 2008 debyyttialbuminsa MC julkaissut Stepa on yksi suosituimpia suomiräppäreitä ja artistin edellinen, keväällä 2014 Monsp recordsin julkaisema Ultramagneettinen -albumi oli menestys niin kritiikeiltään kuin myös myynnillisesti. Tunnistettavan tyylinsä vuoksi Stepa on kerännyt aktiivisen fanikunnan, josta hyvänä esimerkkinä on yli 17 000 seuraajaa Facebookissa.

 

spotify-klikKuuntele Apple MusicistaKatso Youtubesta

LINKIT:
Kuuntele Spotify / Apple / Deezer ja videot Youtubesta.
Stepa Facebookissa
Instagram http://instagram.com/stepapalupa/
Pressikuva 2015 (lataa).
Kansi 300dpi / 144dpi
Tilaa CD, LP, MC Katin Tavara / Levykauppa Äx / 8raita

Stepa – Henget
CD MONSP382 / LP MONSP482 / CD MONSP582
Biisilista:
Rahat vai Henki
Töitä
Oon 3 ft. Are & Nelli Milan
Niin paljon tehtävää ft. The Blackbirds
Muksut
Kaunista ja Hyvää
Jokaisella on joskus paha olla
Auta ft. The Blackbirds
Kaikki järjestyy
Päivittäin (GFB remix)
Hiekkaa rattaissa ft. Jukka Takalo
Ystäviä aina