Monsp Records Oy etsii työntekijää (päivitystä 04.12. HAKU PÄÄTTYNYT)

Monsp Records Oy etsii työntekijää (päivitystä 04.12. HAKU PÄÄTTYNYT)

HUOMIO, PÄIVITYS 04.12.2.2017: Hakumme on päättynyt. Monsp kiittää ihan törkeän paljon kaikista hakemuksista ja huomio on niissä etenkin kiinnittynyt niiden laatuun. Kiitos. Muutamiin hakijoihin on otettu yhteyttä ja jatketaan säätämistä. 

 

Me etsimme työntekijää. Ensisijaisesti osa-aikaista duunaria jonka työtehtävät kasvavat työntekijän omien fiiliksien mukana ja mukaan. Toissijaisesti olemme myös kiinnostuneita musiikki-alan ammattilaisesta joka etsii uusia haasteita. Alkuvaiheessa heti palkkaus mukana ja tarvittaessa perehdyttämisjakson voi duunata myös koulun ohella.

Toivomme tarjoavamme monipuolisen työpaikan. Päivittäisiin rutiineihimme kuuluvat tuotantojen järjestelyt ja äänitteiden julkaisut sekä niiden markkinointi mukaanlukien artistien erilaiset markkinointiyhteistyöt. Parhaassa tapauksessa voit muokata toimenkuvaasi sinulle sopivaksi ja työtehtävä kasvaa osaamisesi ja mieltymyksiesi mukaan.

Tarjoamme työskentelyyn tarvittavan välineistön (läppärin, ohjelmistot, puhelimen ja tarvittavat liittymät) sekä mahdollisuuden työskentelyyn toimitiloissamme Helsingin Kalliossa. Kannustamme työn liikkuvuuteen, joten etätyöskentely on mahdollista ja myös työajat sovittavissa joustavasti.

Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, innostuneisuutta ja järjestelmällisyyttä. Eduksi lasketaan audio- ja videoformaattien perusteiden ymmärtäminen sekä osaaminen (perusteet) kuvankäsittelyssä, tekstin tuottamisessa, Excelissä ja sosiaalisen medien eri kanavissa.

Työ sisältää 2 kuukauden perehdyttämis-/koejakson jonka ajalta maksetaan täyttä palkkaa. Perehdyttämisjakson voi suorittaa myös esim. oppilaitoksen harjoitteluna. Mikäli polkusi meille kulkee harjoittelun kautta, on ensisijainen tarkoituksemme jatkaa harjoittelusta työsuhteeseen ja harjoittelun jälkeen työskentely on mahdollista myös mahdollisten opintojesi ohella.

Monsp Records Oy on vuonna 1997 perustettu levy-yhtiö joka keskittyy suomenkielisen rap-musiikin julkaisemiseen ja markkinointiin. Oman toimintansa ohella Monsp Records on mukana useissa musiikki-alan yrityksissä (mm. Lihamyrsky Oy, All Day Entertainment Oy) ja erilaisissa yhteistöissä (mm. TTlangen studio, Katin Tavara, Överdog, Musiikin Digitaalinen Jakelu). Pääyhteistyökumppanimme on Sony Music Finland. Edellisen päättyneen tilikauden (2016) liikevaihto Monsp Recordsilla oli 588 000 euroa. Yhtiön menestyneimpiä artisteja ovat tällä hetkellä mm. Atomirotta, Kube sekä Seksikäs-Suklaa ja yhteensä Monspin musiikkikatalookissa on yli 3000 biisiä.

Työn alkamisajankohta: 02/2018 (tai sopimuksen mukaan)
Työaika: 15-25 tuntia viikossa (tai sopimuksen mukaan)
Työn kesto: 2018 (tai sopimuksen mukaan)

Vapaamuotoiset hakemukset (mukaan palkkatoive + CV) sähköpostiin info@monsp.com (emme vastaa tiedusteluihin puhelimitse). Ilmoitathan myös muista huomioonotettavista asioista (esim. palkkatukikortti tai vastaava, toiveet pidemmästä työajasta tms.) hakemuksesi saatesanoissa.

HUOMIO: Mikäli olet jo musiikki-alan ammattilainen ja olet kiinnostunut meistä työpaikkana, otathan yhteyttä vapaamuotoisella hakemuksella. Voimme varmasti rakentaa ympärillesi kokopäiväisen työtehtävän. Käsittelemme kaikki hakemukset ja yhteydenotot luottamuksellisesti.