Tommishockin ja Kalifornia-Keken Rotaatio -albumi kauppoihin 18. maaliskuuta

Tommishockin ja Kalifornia-Keken Rotaatio -albumi kauppoihin 18. maaliskuuta

YleX:n ja Bassoradion soittolistalla olevan Unohda se -singlen takaa löytyvä kaksikko Tommishock & Kalifornia-Keke julkaisevat yhteisalbuminsa Rotaatio 18. maaliskuuta. Albumia voi tilata ennakkoon mm. Levykauppa Äx:stä sekä Katin Tavarasta.

Alunperin EP:ksi kaavailtu Rotaatio kasvoi työstövaiheessa täysipitkäksi albumiksi jolla räpit hoitavat Keke ja Tommishock yhdessä ja tuotannosta vastaa Keke. Kaksikko tehnyt aiemmin yhteistyötä mm. Ruger Hauerin Erectus ja Ukraina -levyillä jossa Kalifornia-Keke toimi vastaavana tuottajana ja Keke on ollut vahvasti mukana myös Tommishockin molemmilla soololevyillä. Soundipuolella kundit ovat rakentaneet monia suomirapin ja suomielektron klassikoita. Oman pienen lisämausteensa kundien kevääseen tuo 19.2. julkaistava Kalifornia-Keken instruvinyyli Hahmotelmia sekä Ruger Hauerin maalis-huhtikuussa julkaistava albumi.

Albumista tulee fyysisesti saataville vain vinyyli joka sisältää MP3-latauskoodit. Albumin ensimäinen lohkaisu oli kesäkuussa 2015 julkaistu albumin nimiraita Rotaatio jonka video löytyy Youtubesta ja biisi Spotifysta.

spotify-klikKuuntele Apple MusicistaKatso Youtubesta

LINKIT:
Kuuntele Spotifysta & Apple Musicista.
Rotaatio -video Youtubesta.
Facebookissa Tommishock & Kalifornia-Keke.
YleX:ssä hyvä artikkeli kaksikosta.
Ennakkotilaukset Levykauppa Äx:stä sekä Katin Tavarasta.

TOMMISHOCK & KALIFORNIA-KEKE – Rotaatio
LP CDC 6430012734749 MONSP474

Biisilista
Holla
Rotaatio
Vieläkin Nameis
Diablo
Ilmestyksiä ft RPK
1 x paljon
Solaris
Unohda se
Kaiku