Tre-Funk lll:n Planeetta Funk -albumi ulkona!

Tre-Funk lll:n Planeetta Funk -albumi ulkona!

Tre-Funk III:n Planeetta Funk -albumi nyt ulkona. Kuuntele levy digitaalisesti Spotifysta ja kaikkien digipalvelujen suorat linkit tästä plus videot Youtubesta tästä. Fyysisesti levystä tuli vain vinyyli ja C-kassu ja ne Monspilta myytiin loppuun ennen julkaisua joten hankintaa suositellaan mikäli hyllyyn sellaiseen halajaa.

Rumbassa erittäin kehuva arvostelu ja hyvä haastattelu YleX:n sivuilla.

Huomio: Vinyylissä myöhästymisiä ja suurimmasta osasta kauppoja sitä saatavilla ma 24. – ke 26.10. Osalla ennakkotilaajista (kaupoista vähän riippuen) levy perillä jo tänään.

Tre-Funk III:n muodostavat Haamu, Hannibal sekä 6mäki.
-”Haluttiin kasata bändi missä saadaan toteuttaa yhteisiä ideota ja tuoda vähän hulluutta omiin juttuihin.” Hannibal sanoo ja jatkaa: ”Planeetta Funk on teemalevy. Planeetta Funk on eskapismia nimenomaan kaikesta tästä nykytilanteesta. Tellus on jo tuhoutunu elinkelvottomaksi, ihminen ei vaan saanu itseään kuriin ja jäljelle jääneet joutuivat lähtemään kohti tuntematonta avaruutta ja löysivät uuden planeetan. Ja jos maanpinnalle viemme takaisin ajatuksen, niin me ollaan tätä kuvailtu ihmisille synapornoksi ja se on hyvä määritelmä.”

Musahommien ohella löytyy Emmi Niemisen työstämä 40-sivuinen sarjakuva albumin nimibiisistä ja sitä on saatavilla Katin Tavarasta.
”Planeetta Funk on sarjakuvamuotoon piirretty single, Emmi Niemisen visualisointi Tre-Funk III -räppitrion samannimisestä kappaleesta. Planeetta Funk on utopia, uni, josta ei halua herätä. Se on pako homo sapiensin turmelemalta, kerran niin kauniilta pallolta, jolle olimme liian tyhmiä ja itsekkäitä. Läpyskän kustansi Kustannusosakeyhtiö Kumiorava (Emmi Nieminen & Tre Funk III – Planeetta Funk. Pehmeäkantinen, 40 sivua, 178×178 mm, nelivärinen).”

Lisäinfoja yhtyeestä Facebook-sivulta fb.com/trefunkthree

spotify-klikKatso Youtubesta

LINKIT
FB fb.com/trefunkthree
Kuuntele:  Spotifysta (kaikkien digipalvelujen suorat linkit tästä) ja videot Youtubesta tästä.  
Planeetta Funk -albumin kansi / Pressikuva

TRE-FUNK III – PLANEETTA FUNK
LP CDC 6430012734671 MONSP467
MC DVDB 6430012735678 MONSP567

BIISILISTA
Prologi: Kohti uutta siirtokuntaa
Rauhan merkeissä
Ydinmehu
Tuun oleen ihan OK
Räppiryönä
Näkemiin vaan muru!
Tampellan esplanadi skit
Mee ny meneen
Monoliitti
Planeetta Funk

Nimi: Planeetta Funk
Tekijä: Emmi Nieminen & Tre Funk III
Pehmeäkantinen • 40 sivua • 178×178 mm • nelivärinen
ISBN: 9789527033104