Tre-Funk lll:n levy julkaistaan 21. lokakuuta – saataville myös sarjakuva

Tre-Funk lll:n levy julkaistaan 21. lokakuuta – saataville myös sarjakuva

Haamun, Hannibalin sekä 6mäen muodostaman Tre-Funk III:n Planeetta Funk -albumi julkaistaan 21. lokakuuta. Saataville tulee fyysisesti vinyyli sekä C-kasetti sekä Emmi Niemisen työstämä 40-sivuinen sarjakuva albumin nimibiisistä. Ennakkotilaukset löytyvät esim. Levykauppa Äx:n sekä Katin Tavaran sivuilta.

Singlelohkaisut löytyvät Spotifysta ja videot YoutubestaYleX:n sivuilla hyvä haastattelu yhtyeestä.

Sarjakuvaa on saatavilla Levykauppa Äx:stä sekä Katin Tavarasta: ”Planeetta Funk on sarjakuvamuotoon piirretty single, Emmi Niemisen visualisointi Tre-Funk III -räppitrion samannimisestä kappaleesta. Planeetta Funk on utopia, uni, josta ei halua herätä. Se on pako homo sapiensin turmelemalta, kerran niin kauniilta pallolta, jolle olimme liian tyhmiä ja itsekkäitä. Läpyskän kustansi Kustannusosakeyhtiö Kumiorava (Emmi Nieminen & Tre Funk III – Planeetta Funk. Pehmeäkantinen, 40 sivua, 178×178 mm, nelivärinen).”

-”Haluttiin kasata bändi missä saadaan toteuttaa yhteisiä ideota ja tuoda vähän hulluutta omiin juttuihin.” Hannibal sanoo ja jatkaa: ”Planeetta Funk on teemalevy. Planeetta Funk on eskapismia nimenomaan kaikesta tästä nykytilanteesta. Tellus on jo tuhoutunu elinkelvottomaksi, ihminen ei vaan saanu itseään kuriin ja jäljelle jääneet joutuivat lähtemään kohti tuntematonta avaruutta ja löysivät uuden planeetan. Ja jos maanpinnalle viemme takaisin ajatuksen, niin me ollaan tätä kuvailtu ihmisille synapornoksi ja se on hyvä määritelmä.”

Lisäinfoja yhtyeestä Facebook-sivulta fb.com/trefunkthree

 

 

spotify-klikKatso Youtubesta

LINKIT
FB fb.com/trefunkthree
Spotify / Youtube
Planeetta Funk -albumin kansi / Pressikuva

TRE-FUNK III – PLANEETTA FUNK
LP CDC 6430012734671 MONSP467
MC DVDB 6430012735678 MONSP567

BIISILISTA
Prologi: Kohti uutta siirtokuntaa
Rauhan merkeissä
Ydinmehu
Tuun oleen ihan OK
Räppiryönä
Näkemiin vaan muru!
Tampellan esplanadi skit
Mee ny meneen
Monoliitti
Planeetta Funk

Nimi: Planeetta Funk
Tekijä: Emmi Nieminen & Tre Funk III
Pehmeäkantinen • 40 sivua • 178×178 mm • nelivärinen
ISBN: 9789527033104