Ursus Factorylta uusi single ja englanninkielinen EP

Ursus Factorylta uusi single ja englanninkielinen EP

Noin minuutissa helmikuisen Tavastian keikkansa loppuunmyynyt Ursus Factory julkaisi Enneunia-singlen perjantaina 31. tammikuuta. Biisi löytyy nyt kaikista digipalveluista.

”Me avataan tämä uusi tuotantokausi kohtalokkaalla jyystöllä. Enneunia on kappale tulevasta ja menneestä ja välttämättömyyksistä. Siinä on myös loppuvan rakkaustarinan elkeitä. Jos kappale on unenomainen, on kyseessä varmasti nopea ja railakas uni, josta varmasti aamullakin muistaa vähintään kertsin. Jos kappale kuulostaa ensikuulemalta tutulta, tiedätte kyllä miksi: se on soitettu teille ennalta unessa! Syksyn ajan inspiraatiota on haettu aivan muista hommista ympäri maailmaa ja nyt olemme lemmenkipeitä ja nälkäisiä. On ollut ikävä teitä, nyt annamme teille kaiken. Alkajaisiksi tämän sinkun.”

24. tammikuuta Jyväskylästä startanneella ja huhtikuun alulla päättyvällä Enneunia -kiertueella yhtye kiertää Suomen suurimmat kaupungit. Tämän virallisestikin Suomen parhaimmaksi livebändiksi tituuleeratun ja päätetyn kokoonpanon edellinen, järjestyksessään toinen albumi, Pinkki pilvi julkaistiin alkuvuodesta 2019. Huomioitavaa on myös uuden singlen yhteydessä julkaistava kolmen biisin englanninkielinen A Great Heart EP.

”Vankkana aikeenamme on jo pitkään ollut kurkottaa nallen kämmentä Suomen ulkopuolelle. Jo nyt harvat ja valitut diggailevat Ursus Factorya pienissä undergroundporukoissa ympäri maailman, mutta nyt otetaan askel suurempaan maailmanvolyymiin. EP:llä kuullaan Ursus-Jussin ja M. Stubben ansiokkaasti englanniksi kääntämät versiot UF-repertuaarin helmistä. ”Pomo, The Master”, ”Season For Everything” ja ”A Great Heart” ovat UF:n ystäville tuttuja korvamatoja ja nyt ne kuullaan uusina kansainvälisinä tulkintoina, ei vanhan paikkaa ottaen, vaan UF-kokemusta rikastaen, ja rakastaen.”

24.01. Kickstart, Jyväskylä
25.01. Töminä, Joensuu
13.02. MARS, Seinäjoki
15.02. Torvi, Lahti
22.02. Tavastia, Helsinki
27.02. Tavastia, Helsinki
28.02. 45 Special, Oulu
29.02. Grande, Rovaniemi
06.03. Henry’s Pub, Kuopio
07.03. Finnegans, Tuusula
20.03. Dynamo, Turku
21.03. Suisto, Hämeenlinna
04.04. G Livelab, Tampere

URSUS FACTORY FACEBOOKISSA
URSUS FACTORY INSTAGRAMISSA