Vinttikoira ja Seksikäs-Suklaa yhteisbiisillä

Vinttikoira ja Seksikäs-Suklaa yhteisbiisillä

Vinttikoiran & Seksikäs-Suklaan yhteisstyge ’Isoi juttui tulos’ löytyy nyt kaikista musapalveluista, tsekkaa esim. tästä.

Jokaisen uuden vuoden kynnyksellä kaikilla on visioita ja isoi juttui tulossa sitten ens vuonna, joka on taas kerran just niiden vuosi. Suurten puheiden lisäksi mitään ei tapahdu, kun tyydytään odottelemaan jackpotin tipahtamista syliin. ”Isoi juttui tulos” on omistettu kaikille suurisuisille puhemiehille ja -naisille. Puhu vähemmän ja tee enemmän.

”Veikkaan, että aika moni on saanut kuulla ton lausahduksen joltain lähipubin nurkassa pyörivältä räppäritutultaan jossain vaiheessa elämää. Ne on niitä isoja juttuja, jotka tapahtuu sitten ens vuonna ja niistä ei oikein vaan vielä voi puhua. Biisi lähti elämään viime Ruissin bäkkäriltä, kun parin rommikolan jälkeen saatiin idea, että tää biisi on pakko tehdä. Asia tuli sitten ehkä seuraavilla festareilla puheeks ja yhtäkkiä Suklaalla oli Cedriciltä biitti valmiina ja kertsi kirjotettuna. Se on just se, mikä erottaa tekijän ja huutelijan toisistaan.” -Vinttikoira

spotify-klikKuuntele Apple Musicista