WARNER MUSIC FINLAND ON OSTANUT MONSP RECORDSIN LIIKETOIMINNAN

WARNER MUSIC FINLAND ON OSTANUT MONSP RECORDSIN LIIKETOIMINNAN

Kauppaan kuuluu Suomen suurimpiin pienlevy-yhtiöihin lukeutuvan Monspin äänitteiden julkaisutoiminta.

Warner Music Finland on tänään ilmoittanut ostaneensa rapiin ja hiphopiin erikoistuneen pienlevy-yhtiöiden pioneerin Monsp Recordsin. Perustaja Keijo Kiiskinen jatkaa roolissaan Monspin johtajana ja tulee työskentelemään tiiviisti Warner Music Finlandin tiimin kanssa, jonka avulla kasvattaa ja kehittää levymerkin artistirosteria.

Vuonna 1997 perustettu Monsp Records on yksi Suomen suurimmista pienlevy-yhtiöistä. Vuosien varrella se on ollut koti monille menestyksekkäille kotimaisille artisteille kuten listamenestyjä JVG:lle, rap-yhtye Gaselleille, räppäri Pyhimykselle sekä rap-fuusioyhtye Atomirotalle. Yhtiölle ovat lisäksi levyttäneet Reino Nordin, Notkea Rotta, Ruger Hauer, Teflon Brothers, Seksikäs-Suklaa, Ruudolf, Karri Koira, Steen1 sekä monet muut.
Vuonna 2011 opetus- ja kulttuuriministeriö myönsi Monsp Recorsille Suomi-Palkinnon.

-Kuluneiden kahden vuosikymmenen aikana Monspin kautta on ilmestynyt isoja ja merkittäviä julkaisuja. Odotamme kaikki pääsevämme työskentelemään Keijon ja hänen tiiminsä kanssa sekä rakentamaan sille vankalle pohjalle, jonka he ovat perustaneet. Toivotamme ilolla Monspin ja heidän uskomattomat artistinsa tervetulleiksi Warner Musicin maailmanlaajuiseen perheeseen, Warner Music Finlandin toimitusjohtaja Mark Fry sanoo.

-Warner Music Finland on täydellinen kumppani tälle jännittävälle uudelle luvulle Monsp Recordsin tarinassa. Olen pitkään ihaillut Warnerin intohimoista tukea omaperäisiä ja innovatiivisia talentteja kohtaan, ja tämä yhteistyö mahdollistaa meidän saavuttaa artisteillemme enemmän kuin koskaan aiemmin. Emme malta odottaa mitä tulevaisuus tuo tullessaan, Monsp Recordsin Keijo Kiiskinen sanoo ja jatkaa:
-Erikoisaikoja. Hyvä luotto ja fiilis, että oikea hetki ja ratkaisu. Pitkään ollaan monien kans tehty ja niin jatkossakin. Atomirotta bygaa samalla oman, jo pidempään ajatuksissa olleen Atomi levy-yhtiön pystyyn ja tietty tuun jeesaamaan siinä mukana mitä tuleekin. Monsp on kasvanut tavallaan liiankin isoksi ja edeltäneiden vuosien lukujen ja kasvun perusteella uskon muutoksen olevan osittain pakollinen.

Monsp tekee yhteistyötä levymerkkien kuten Lihamyrskyn, Katakombin ja Överdogin kanssa, fanitavaroihin erikoistuneen Katin Tavaran, ohjelmatoimisto All Dayn sekä digitaalisen musiikin jakelijan Musiikindigitaalinenjakelu.fi kanssa. Nyt toteutunut liiketoimintakauppa ei koske yrityksen omistusosuuksia edellämainituissa yhtiöissä.

Lisätiedot:
Monsp Records Oy, Keijo Kiiskinen
info@monsp.com
Warner Music Finland, Mark Fry
mark.fry@warnermusic.com