Yonan Ei oo haluu -video/single nyt ulkona. Ensimmäinen lohkaisu keväällä julkaistavalta Jano EP:ltä jonka tuottavat K.V.N. Lobo

Yonan Ei oo haluu -video/single nyt ulkona. Ensimmäinen lohkaisu keväällä julkaistavalta Jano EP:ltä jonka tuottavat K.V.N. Lobo

Keväällä Naivi -levynsä julkaisseen Yonan julkaisutahti sen kun kovenee. Seuraavaksi vuorossa on Aivovuodon ja SMC Lähiörottienkin taustalta tunnettujen veljesten K.V.N & LOBO:n tuottama rap-henkinen EP joka kantaa nimeä Jano. Äänitteen julkaisee Monsp Records ja julkaisuajankohta on keväällä 2016.

EP:n ensimmäinen single Ei oo haluu julkaistiin 4. joulukuuta. Musiikkivideon kappaleeseen on ohjannut Atte Heinonen. Video on kuvattu Virossa, Paldiskin kaupungissa.

Video http://youtu.be/gCqsgIhqwu4
Kuuntele http://lnk.to/yonaeioohaluu
Spotify http://bit.ly/eioohaluuspotify

”Olen pyörinyt räppäreiden tuplaajana, taustalaulajana ja feattaajana teini-ikäisestä lähtien ja aina salaa haaveillut omasta rap-levystä. Olin siis pyörtyä onnesta kun veljekset K.V.N ja LOBO lähettivät minulle meilin otsikolla ”Oisko aika tehdä räppiä?”. Ois! Sitten mentiin studioon ja tehtiin tää Ei oo haluu ja siitä se sitte lähti. Rap-runous tarjoaa minulle ihan erilaiset mahdollisuudet ilmaista itseäni verrattuna aiempaan, runolisempaan laulunkirjoittamiseen. Tuntuu kuin olisin saanut aivan uuden paletillisen värejä käyttööni.”

YONA MEDIASSA:
3.12. Voice (Ensireaktio, klo 18)
4.12. Soundi (videon ensiesitys & haastattelu)
4.12. Basso (Basson aamu, klo 10)
8.12. Suomipop (Poppia keskellä päivää, klo 10)
9.12. Radio Helsinki (Päiväkämmit, klo 15)

spotify-klikKuuntele Apple MusicistaKatso Youtubesta

LINKIT:
Yona Spotifyssa Apple Musicissa.
Yona Facebookissa www.facebook.com/yonalaulaa
Yona Instagramissa http://instagram.com/yonalalalalaulaa
Singlen kansi (lataa)
Pressikuvat: 1234567 (kuvat: Atte Heinonen)
Keikat: Fried Live, Mikko Varjamo (keikkakalenteri)
Kontakti: Monsp Records Oy, info@monsp.com / 041 534 5395)